Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kaymakam Gözen'den Yoğun Mesai | Kocaelide Bugün

Kaymakam Gözen’den Yoğun Mesai

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Okuma Yazma Seferberliği” kapsamında Çayırova Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen program kapsamında okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları..

Kaymakam Gözen’den Yoğun Mesai

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Okuma Yazma Seferberliği” kapsamında Çayırova Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen program kapsamında okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

Kaymakam Hasan Gözen ise 4006 Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Programları Kapsamında Tahsin Tarhan Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı bilim fuarının açılış programına katıldı.

Gözen daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 -11 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan  “ Endüstri 4.0 ve Geleceğin Eğitim Modeli” sempozyumunun açılış programına katıldı.
Kaymakam Gözen konuşmalarında “ Bugün burada “Endüstri 4.0 ve Geleceğin Modeli” sempozyumunda gelecek için “bugün neler yapmamız gerekiyor?”, “bu konuda üzerimize düşen sorumluluk nelerdir?” diyerek Çayırova Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüz olarak böyle bir çalışmanın gerekliliğinden yola çıkarak bu önemli sempozyumu gerçekleştiriyoruz.

Ekonominin lokomotifi sanayidir. Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan özgürlükten söz edemeyiz. Toprak için su ne ise ekonomi için sanayi odur. Üreten alıp yürür, üretmeyen yerinde durur.
Üretim sistemlerine yeni bir kavram olarak yer alan “Akıllı Sanayi Sistemi”, yani Endüstri 4.0’da bulunmaktayız.
Endüstri 4.0’ın yani dördüncü endüstri devriminin konuşulduğu bugünlerde eğitimin bu değişime ayak uydurması gerekli diye düşünüyorum. İşte biz bugün burada Özel sektör temsilcilerimizin konu hakkında tecrübelerini, fikirlerini de alarak endüstri 4.0 hususunda hem bir farkındalık hem de bu geçiş sürecine yönelik nasıl bir eğitim modeli olması gerektiği noktasında da örnek eğitim uygulamalarını da sizlere tanıtmayı amaç edindik.
Bu duygu ve düşüncelerle Sempozyumumuza hoş geldiniz diyor, iki gün sürecek etkinliğimizin sizlere faydalı olmasını dilerim.” diyen Kaymakam Gözen, Siemens Sürücü Teknolojileri, Hareket Kontrol Sistemleri İş Birimi Yöneticisi Hakan Mavruk’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL