Kaymakam Güler her Pazartesi bir okulda bayrak töreninde

KAYMAKAM MUSTAFA GÜLER ÇOLAKOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE BAYRAK TÖRENİNE KATILDI. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile beraber..

Kaymakam Güler her Pazartesi bir okulda bayrak töreninde
KAYMAKAM MUSTAFA GÜLER ÇOLAKOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE BAYRAK TÖRENİNE KATILDI.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile beraber Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bayrak Törenine katıldı.
Her Pazartesi bir okulda bayrak törenine katılan Kaymakam Mustafa Güler öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelmenin önemini her fırsatta vurguluyor.
Kaymakam Mustafa Güler Bayrak töreni öncesinde yaptığı konuşmada öğrencilere hitaben; “ Bu ülkenin geleceği sizin gibi gençlerin omzunda yükseliyor. Öğrenci ve öğretmenlerimize gelecek adına önemli görevler düşüyor. Bu görevleri layığı ile yerine getirip Ülkemizi muassır medeniyetler seviyesine taşımak için elimizden geleni yapmalıyız.” Dedi. Törenden sonra sınıflara geçen Kaymakam öğrenciler ile ilk derse katıldı.
Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasına geçen Kaymakam Güler öğretmenlerin moral ve motivasyonu açısından bu ziyaretlerin önemini anlattı. Öğretmenlerimizin varsa sorunlarını dinleyeceğini, bu sorunları yerinde görerek, çözüm odaklı hareket edeceğini söyledi. Görevlerinde kolaylık ve başarı dileyen Kaymakam okuldan ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL