Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kaymakam Güler, STFA Lisesinde | Kocaelide Bugün

Kaymakam Güler, STFA Lisesinde

KAYMAKAM MUSTAFA GÜLER GEBZE STFA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GERÇEKLEŞEN BAYRAK TÖRENİNE KATILDI. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın..

Kaymakam Güler, STFA Lisesinde

KAYMAKAM MUSTAFA GÜLER GEBZE STFA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GERÇEKLEŞEN BAYRAK TÖRENİNE KATILDI.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Şener Doğan ile birlikte Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen bayrak törenine katıldılar.
Kaymakam Mustafa Güler öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Bu Ülkenin geleceği size emanet bu sebeple eğitiminize büyük önem vermeniz gerekiyor. Sizlere bu anlamda güvenimiz tam. Ülkemiz kuruluşundan itibaren bulunduğu coğrafi konum itibariyle çeşitli şer odaklarının hedefi konumundadır. Bu tür düşmanları alt etmek istiyorsak bunu ancak eğitimli insanlarımız ile yapabiliriz. Bu sebeple gerek sizlere gerekse sizi yetiştiren öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir.” dedi. Daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam; öğretmenlerimizin istek ve önerilerini dinlemeye hazır olduğunu belirterek her türlü problemlerinde çözüm odaklı hareket etmek istediğini belirterek yanlarında olduklarını söyledi.  Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  müdürü ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Güler’e teşekkürlerini sundu.
Böyle ziyaretlerin hem öğretmenleri hem de öğrencileri motive ettiğini söyleyen Kaymakam Güler her hafta başı bir okulda bayrak törenine katılacağını belirterek okuldan ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL