Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kaymakam Güler’den Okul Ziyaretleri | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Kaymakam Güler’den Okul Ziyaretleri

Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ağırladı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bayrak törenine katıldı. Okul Müdürü Selim..

Kaymakam Güler’den Okul Ziyaretleri

Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ağırladı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bayrak törenine katıldı.

Okul Müdürü Selim Akbulut ve öğrencilerin Kaymakam Mustafa Güler ve Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı karşılamasının ardından bayrak töreni gerçekleşti.  Törenin ardından sınıflara geçilerek öğrencilerle sohbet gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Selim Akbulut, “Kaymakamımızı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Ailesi olarak ağırlamaktan büyük onur duyduk. Yapılan bu ziyaret aracılığıyla okulumuzda eğitim öğretim alanında yapılan her türlü yenilik ve değişiklikler konusunda kendilerini bilgilendirme fırsatımız oldu” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL