Genel Güncel Surmanset

Kaymakam Güler’den,TÜMSİAD’a iade-i ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Güler, Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Muhteren Çay, Murat..

Kaymakam Güler’den,TÜMSİAD’a iade-i ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Güler, Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Muhteren Çay, Murat Atacan, Selçuk İnce, Seyfettin Işık ve Necmettin Demirel tarafından karşılandı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında göreve yeni atanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etmiş ve yeni görevinde başarılar dilemişti. Kaymakam Mustafa Güler, Şube Başkanı Ensar Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Korkmaz, Kaymakam Güler’e nazik ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek dernek plaketi takdiminde bulundu. Kaymakam Güler’de Başkan Korkmaz’a görevinde kolaylıklar dileyerek dernekten ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL