Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kaymakam Güler,Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler

Kaymakam Güler,Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Gebze  Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde  gerçekleşen bayrak törenine katıldılar…

Kaymakam Güler,Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Gebze  Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde  gerçekleşen bayrak törenine katıldılar.
İki haftalık tatilin ardından okulun ilk gününde bayrak törenine katılan  Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  okul bahçesinde öğrencilerle uzun vakit geçirdiler.
 Daha sonra sınıflara geçerek öğrencilerle   sohbet eden Kaymakam Güler  böyle ziyaretlerin hem öğretmenleri hem de öğrencileri motive ettiğini belirtti.
Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL