Kaymakam Kara’dan okullara sertifika

Okulum Temiz Sertifikası almaya hak kazanan okullarımızın sertifikaları Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından okullara verildi. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan “Eğitim..

Kaymakam Kara’dan okullara sertifika

Okulum Temiz Sertifikası almaya hak kazanan okullarımızın sertifikaları Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından okullara verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü” kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol klavuzu yayınlanmış olup okullarımızın yeni normale göre Eğitim – Öğretime hazır hale getirilme süreçler başlatılmıştı.

Bu doğrultuda klavuz şartlarını en iyi şekilde yerine getirerek Okulum Temiz Sertifikası almaya hak kazanan okullarımızın sertifikaları Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından okullara verildi.

Okulum Temiz Sertifikası almaya hak kazanan okullar:

Ressam Osman Hamdi bey İlkokulu

Aslan Çimento İlkokulu

Namık Kemal İlkokulu

Cemil Meriç İlkokulu

Öğretmen Füsun Erdemir MTAL

Neşet Yalçın Anadolu Lisesi

Zeki Gezer Ortaokulu

Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Halide Edip İlkokulu

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

Faik Şahenk İlkokulu

Barış İlkokulu

Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL