Kaymakam ve Başkan’dan Huzurevi Ve Çocuk Köyüne Ziyaret

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte   Gölcük Huzurevi ve Saraylı Çocuk Köyünü ziyaret ettiler. ilk olarak Huzurevi ziyaret edilip, tüm herkesin yeni yılı kutlandı. Samimi sohbetlerin..

Kaymakam ve Başkan’dan Huzurevi Ve Çocuk Köyüne Ziyaret

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte   Gölcük Huzurevi ve Saraylı Çocuk Köyünü ziyaret ettiler.

ilk olarak Huzurevi ziyaret edilip, tüm herkesin yeni yılı kutlandı. Samimi sohbetlerin olduğu huzurevinde renkli görüntüler gözlerden kaçmadı. Huzurevi sakinlerine hediyeleri takdim edildi. Sonrasında Saraylı Çocuk köyü ziyaret edilip yeni yılı kutlanarak, kendilerine hediyeleri takdim edildi. Çocuklarla birebir sohbet eden Başkan Ellibeş ve Kaymakam Altıntaş her daim onların yanında olduklarını da dile getirmeyi ihmal etmediler.

Sizleri Gönülden Seviyoruz

Bu kapsamda  yeni yılın güzellikler getirmesini temenni eden Başkan Ellibeş yapmış olduğu ziyaretlerde duygularını şu şekilde dile getirdi: “Bir yılı daha beraber bitiriyoruz. Sizleri gerçekten gönülden seviyoruz. Sevinçli, hüzünlü günlerimiz oldu. Üzüntülerimizin ötesinde vatanımızın üzerine çöken karabulutlar hayırlısıyla atlattık. İnşallah önümüzdeki yılı sorunsuz bir şekilde geçiririz. Bu vesileyle sağlıklı, mutlu, huzurlu, barış içerisinde ülkede ve dünyada yaşama arzusuyla, isteğiyle yeni yılımızı kutluyorum” dedi.

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

İyi niyet dileklerini dile getiren Kaymakam Altıntaş “Yeni yıl belki bir hesaplaşma, gelecekte neler yapabiliriz düşüncesinin insanlarda oluşturduğu bir durum. Koca bir yılı nasıl geçirdiğimizin muhasebesini yapıyoruz elbette. Tabiki devletimiz açısından sıkıntılı günlerimiz de oldu. Bundan sonra inşallah bu tür sıkıntılarla karşılaşmayız. Devletimiz umarım bölgede ulaşması gereken güce ulaşır ve barış bölgesi olur. Bu duygularla  tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL