Genel

Kaymakamlara Veda Yemeği

İlimizden Ayrılan İlçe Kaymakamlarına  Vali ve Eşinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi  Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım..

Kaymakamlara Veda Yemeği

İlimizden Ayrılan İlçe Kaymakamlarına  Vali ve Eşinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi

 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a  Vali  Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Maide Restaurant’da düzenlenen veda yemeğine; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un yanısıra, Vali Yardımcılarımız ve eşleri ile İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldılar.


Vali Seddar Yavuz görev yerleri değişen kaymakamlarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin ilimizde sundukları katkılar ve hizmetler için teşekkür ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Gerçekleşen veda yemeğinin ardından  Vali Seddar Yavuz ve  eşi Selda Yavuz, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL