Manşetler Politika Surmanset

“Kedi Buysa Ciğer Nerde?”

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Haziran Ayı İlçe Divanını Gerçekleştirdi. Çayırova ilçe başkanlığı binasında önceki gün Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik’in katılımıyla yapılan toplantıda ilçe yöneticileri ve mahalle yönetimleri de..

“Kedi Buysa Ciğer Nerde?”

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Haziran Ayı İlçe Divanını Gerçekleştirdi.

Çayırova ilçe başkanlığı binasında önceki gün Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik’in katılımıyla yapılan toplantıda ilçe yöneticileri ve mahalle yönetimleri de hazır bulundu. İlçe başkanı Yusuf Aksu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantı Saadet Partisi Çayırova Belediye meclis üyesi Ali Uçar’ın yerel gündeme dair değerlendirmeleri ve il başkanı Nurettin Çelik’in ülke gündemiyle alakalı yaptığı konuşmayla son buldu.

AKSU: ABD-İSRAİL MÜCADELENİN NERESİNDE

Konuşmasına tüm şehitleri ve gazileri anarak başlayan Aksu şunları söyledi. ‘’Öncelikle bir sene önce bu toprakların gördüğü en büyük ihanet olan 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümündeyiz. Bu vesileyle bu vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize şifalar diliyorum. Millet olarak birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacımız olan bu konuda siyasi rant devşirme ve toplumu kategorize ederek kutuplaşma yapılmamasını bir kez daha hatırlatmak isterim. Aksi bir durum söz konusu olduğunda bu en başta şehitlerimize ve gazilerimize haksızlık olur. Bu olaya böyle bakmalıyız. 15 Temmuz darbe girişimi bir milat olmalı ve bundan dersler çıkarmalıyız. Bu işin ön yüzünde olanlarla mücadele edildiği gibi arkasında bu işi organize eden ABD ve İSRAİL ile de göstermelik değil gerçek manada mücadele edilmelidir. Bu ihanetin operasyon karargahı incirlik NATO üssüdür. Neden buralara hiç dokunulmuyor. Neden, ABD bizim topraklarımızda NATO eliyle darbe yaparken biz halen buralara dokunamıyoruz. Yıllardır ABD başta olmak üzere batı eliyle sanayide, savunmada, teknolojide hep engellemelerle geri bırakıldık. 50 sene önce yerle bir olan Almanya’nın Japonya’nın geldiği nokta ortada. Devleti yönetenlerin politikası bugün olduğu gibi, ‘’benden olanlar ve olmayanlar’’ diye devam ederse olduğumuz yerde sayarız. Daha kucaklayıcı ve liyakat esasına göre politika izlenirse millet olarak da birlik ve beraberlik tam manasıyla sağlanmış olur dedi.

ALİ UÇAR ‘’KEDİ BUYSA CİĞER NERDE’’

Çayırova yerel gündemini değerlendiren Meclis Üyesi Ali Uçar çarpıcı bilgiler verdi. Uçar: “Çayırova Kaymakamlığı yeri için tahsis edilen arazinin tüm çabalarına rağmen kendi siyasi rantlarını ilçemizin geleceğinden önce tutan idareciler tarafından zararına takas yapılarak ilçemizin kaynakları birilerine peşkeş çekildi.  Bunların yanı sıra ali cengiz oyunlarıyla Saadet Partisi Meclis üyeleri komisyonların dışında bırakılarak komisyonlarda istedikleri hukuksuz ve kanunsuz işi yapabiliyorlar. On bin Çayırova’lı vatandaşın oyunu alarak seçilmiş kişilerin neden denetleme hakkı gasp edilir anlam veremiyoruz. Görmemizden korktukları bir şeylermi var. Çayırova Belediyesi Şekerpınar mahallesinde sanayi arazisinden 22 milyon lira, Emek Mahallesi TOKİ konutlarından 17 milyon lira gelir sağlamıştır. Diğer gelirleri saymıyorum bile. Bu iki kalemde toplamda 39 milyon lira gelir var fakat başkanın övündüğü projeleri toplasan maliyeti bu kadar eder. Bu olay şu sözü akla getiriyor ‘’kedi buysa ciğer nerde, ciğer buysa kedi nerde’’ Çayırova Belediyesi denetimden uzak ve basiretsiz idarecilerin eliyle geleceği yok ediliyor. Bu gidişat felakete doğru götürüyor. Hukuk ve kanunlar hepimiz için geçerlidir ve makama isme yada iktidar yandaşına göre değişemez” dedi.

ÇELİK: TEK GÜVENİLİR LİMAN SAADET PARTİSİ

15 Temmuz hain darbe girişiminin ihanetlerin en büyüğü ve acımasızı olduğunu belirten Saadet Partisi Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik, bütün ihanet şebekelerine rağmen, bu milletin sahip olduğu iman ateşinin hiçbir zaman söndürülemeyeceğinin altını çizdi. Umudu zinde ve sürekli tutmak, marşlarla, sloganlarla, kutlamalarla değil, 15 Temmuz’dan ders çıkarmakla mümkün olacağını kaydetti. Çelik, bir daha 12 Eylül’ler, 28 Şubatlar ve 15 Temmuz’ların yaşanmaması için devlet içinde yandaş kadrolaşmaya son verilmelidir. FETÖ bir yandaş yapılanmasıydı. Bunları yıllarca bağrında besleyen bu iktidarın kendisi oldu. Bu devletin sinir uçlarına girene kadar, nüfuz etmelerini siz sağladınız. Bunlardan referans almadan kimse ne askeri okullara girebildi ne de bir makama gelebildi. İktidar partisi yandaş yapılanmayla mücadele ediyorum diyor fakat yandaş yapılanmayı bu iktidarın kendisi de yapıyor. Bir belediyede işe girmek, Kaymakam olmak, Vali olmak, bürokraside mevki yükselmek, devlet kadrolarında yer almak için öncelikle diplomaya, deneyime, tecrübeye liyakata bakılmıyor. İlk olarak iktidar yandaşımısın değilmisin buna bakılıyor. Bu durum devlet sistemini çalışamaz hale getirdi. Bir insanın konumunu yada yapacağı işi yandaşı olduğu parti değil bu kişinin ehliyeti ve mesleki yeterliliği belirlemelidir’’ dedi. Çelik son olarak siyasetin tek güvenli limanı Saadet Partisi’dir. Aldatmayan, aldanmayan, eksik yapmayan, her zaman maddi manevi ülkemizin kalkınmasını sağlayan, hak yemeyen ve yedirmeyen, yönetimde liyakat anlayışını esas alan tek parti Saadet Partisi’dir” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL