Manşetler Surmanset

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan erken seçim çağrısı

Ankara’dan son dakika art arda erken seçim açıklamaları geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim iddialarını sorulması üzerine “İddiayı kim öne sürüyorsa ispatla mükelleftir. Yok öyle bir şey, bizden öyle..

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan erken seçim çağrısı

Ankara’dan son dakika art arda erken seçim açıklamaları geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim iddialarını sorulması üzerine “İddiayı kim öne sürüyorsa ispatla mükelleftir. Yok öyle bir şey, bizden öyle bir şey duydunuz mu? Şu anda gündemimizde yok” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son dakika olarak erken seçim çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, “17 ay beklemenin alemi yok, gel seçim yapalım” ifadelerini kullandı.

Son dakika iki erken seçim açıklaması birden. İlk erken seçim açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de erken seçim iddialarını sorulması üzerine, “İddiayı kim öne sürüyorsa ispatla mükelleftir. Yok öyle bir şey, bizden öyle bir şey duydunuz mu? Şu anda gündemimizde yok” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise partisinin grup toplantısında adeta meydan okudu, son dakika olarak erken seçim çağrısı yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “17 ay beklemeyelim seçimler için. Buyrun gelin seçimleri erken yapalım. El mi yaman bey mi yaman. Kim milletten kaçmıyor çıksın ortaya. Bu kadar açık bu kadar net söylüyorum. Gidelim millete. Sen milletten korkmuyorsan, gel kardeşim açıkça sana meydan okuyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL