“Kendi kanlı ve kirli geçmişine baksın!”

Avrupanın Faşist Beyinleri İle Mücadeleye Devam AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile alakalı paylaşılan karikatüre tepki gösterdi.   Hollanda’nın Özgürlük Partisinin genel başkanı Geert..

“Kendi kanlı ve kirli geçmişine baksın!”

Avrupanın Faşist Beyinleri İle Mücadeleye Devam

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile alakalı paylaşılan karikatüre tepki gösterdi.

 

Hollanda’nın Özgürlük Partisinin genel başkanı Geert Wilders sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında “terörist” diyerek karikatür paylaşımına tepkiler devam ediyor. Bu konuyla alakalı bir tepki de Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’ndan geldi. Katırcıoğlu; “Faşistlikte ve barbarlıkta sınır tanımayan Wildersin Cumhurbaşkanımız ilgili karın ağrısını çok iyi biliyoruz ve sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Terörist görmek isteyen aynaya, kendi kanlı ve kirli geçmişine baksın!”

Geert Wilders, İslam ve yabancı düşmanlığından prim yapmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanımıza saldırmalarının tek sebebi, Cumhurbaşkanımızın insanlık adına tavizsiz şekilde mazlumların yanında yer almasıdır. Bu ve bunun gibi faşist düşünceliler dünyaya gerçeklerin haykırılmasından rahatsız. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan mazlumların yanında olmaya, sizlerin karşısında dik durmaya devam edecek.”

Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’e, Peygamber Efendimize, milli ve manevi değerlerimize, Devlet Başkanımıza saldıran faşist zihniyetli, İslam düşmanı politikacı Macron ve Geert Wilders gibilerle mücadele etmek Elhamdülillah Müslümanım diyen her vatandaşın görevidir, açıklamasında bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Dün olduğu gibi bugün de, dünyanın her yerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ezilenlerin gür sesi olduk, olmaya devam edeceğiz!”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL