Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Velilerin Tepkisi Büyüyor! | Kocaelide Bugün

Velilerin Tepkisi Büyüyor!

“Bize bu konuyu daha önce söyleselerdi biz hiç bu okullara kayıt yaptırmazdık” Çayırova ilçesi içerisinde yapılması planlanan Kent meydanı alanında bulunan Çayırova Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif ..

Velilerin Tepkisi Büyüyor!

“Bize bu konuyu daha önce söyleselerdi biz hiç bu okullara kayıt yaptırmazdık”

Çayırova ilçesi içerisinde yapılması planlanan Kent meydanı alanında bulunan Çayırova Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif  İlkokulunun yıkılacak ve bu okulların 2. öğretim döneminde hizmete geçeceğinin söylenmesi üzerine, okullara çocuklarını gönderen vatandaşlardan tepki çığ gibi devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda gazetemiz manşetinden haberini yaptığımız kent meydanı alanındaki okulların yıkımı ile ilgili bu okullara çocuklarını gönderen velilerin konuyu öğrenmeleriyle halk toplanarak Çayırova belediyesine gitmiş ve şikayetlerini ilgili makamlara iletmişlerdi.

Belediye veya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden herhangi bir tatmin edici açıklama gelmemesi üzerine vatandaş çareyi BİMER ve CİMER ‘e şikayet ederek aramaktadır.

Bu okullar dönem tatilinde yıkılacak diye söylentilerin artması üzerine çocuklarını okula yeni başlatan vatandaşlar; “Bize bu konuyu daha önce söyleselerdi biz hiç bu okullara kayıt yaptırmazdık” diyor, olması da düşündürücüdür.

Amaç nedir?

Yıkılacak okulların taşınacağı yer diye tabir edilen Aşıklar tepesindeki yeni yerinde derslik sayılarının az ve dersliklerdeki öğrenci sayılarının da 60 civarına çıkacak denilmesi de vatandaşa acaba amaç nedir anlayamadık dedirtmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL