Güncel

KEO’dan Yoğun Katılımlı İftar

Kısa adı KEO olan Kocaeli Emlakçılar Odası, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bulunan üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Eskihisar’da bulunan Kebap Diyarı Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına katılım hayli yoğun..

KEO’dan Yoğun Katılımlı İftar

Kısa adı KEO olan Kocaeli Emlakçılar Odası, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bulunan üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Eskihisar’da bulunan Kebap Diyarı Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına katılım hayli yoğun olurken, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, İl Başkan Vekili Fuat Özdağ ve Kadın Komisyonu Başkanı Seçil Yeşil katılımcıları kapıda karşıladı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bulunan 200’ün üzerinde emlakçıyı aynı sofrada buluşturan Kocaeli Emlakçılar Odası birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Bölge basınının da yoğun ilgi gösterdiği iftar programın da Başkan vekili Fuat Özdağ söz alarak kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Herkese katılımından ötürü teşekkür eden Özdağ; “Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileği ile bizleri bu çatı altından aynı sofrada buluşturan Oda yönetimimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“TÜRKİYE’DE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Başkan vekili Özdağ’ın ardından söz alan Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ise Kocaeli ve Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti. Pekin: “Yerel yönetimler ile yapmış olduğumuz protokoller ile meslektaşlarımıza belediyelerde işlem takibi yapma imkanı sağladık öte yandan aynı sistemi Tapu Daireleri ile yapacağımız protokollerle de sağlamak için çalışıyoruz. Bugün burada aynı sofarada buluşmak bizler için paha biçilmez bir duygudur. Bir kez daha hepinize bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederi” şeklinde konuştu.

YOĞUN KATILIM

Yapılan konuşmalarından ardından iftar programına geçildi ve programa katılan yüzlerce emlakçı hep birlikte iftarlarını açtılar. İkramlar ve sohbetler eşliğinde devam eden program sonunda ise tüm davetliler Oda Yönetimine bu özel program için teşekkürlerini sundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL