“Keyfi belediyecilik anlayışı son bulacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İlçe Başkanı Hakan Çakar, Partililer ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte İzmit Alikahya’da..

“Keyfi belediyecilik anlayışı son bulacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İlçe Başkanı Hakan Çakar, Partililer ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte İzmit Alikahya’da vatandaşlarla buluştu.

31 Mart Yerel Seçimlerine 6 gün kala tüm Millet ittifakı seçimlere kilitlenmiş durumda.

Son haftayı dolu dolu geçirmek ve özellikle İzmit başta olmak üzere birçok belediyeyi almak isteyen Millet ittifakı tüm gücüyle sahada çalışıyor.

Her gün başka bir ilçede seçim çalışması yapan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, katıldığı programda hem belediyecilik anlayışına hem de ülkedeki kötü gidişata dur demek için son 6 gün. Bir hafta sonra ülkemize sosyal demokrat anlayışıyla birlikte bahar gelecek.” dedi.

 

KENDİ GİBİ DÜŞÜNMEYENİ TERÖRİST İLAN EDEN ANLAYIŞ SON BULACAK

Tahsin Tarhan, “Maalesef daha önce cumhuriyet tarihimizde görülmemiş bir yerel seçim süreci izliyoruz. 17 yıldır iktidarda olanlar yıllarca yapamadıklarını, seçimden sonra yapacaklarmış gibi vaadlerde bulunuyorlar. Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik krizde daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacı varken, patlıcan almak isteyen vatandaş terörist ilan ediliyor. Belediye Başkanı, Muhtar, Meclis Üyesi seçeceğimiz seçimleri “Beka” sorununa dayandırdılar. Tüm yükü vatandaşın sırtına yükleyen bu sistem artık çökmüştür. 1 Nisan sabahı hep birlikte yeni bir hikaye yazmaya başlayacağız” dedi.

EN BORÇLU BELEDİYE KOCAELİ, EN AZ YATIRIM GÖREN YİNE KOCAELİ

Tahsin Tarhan, “Kocaeli’nin ve Kocaelili vatandaşlarımızın sorunları çok açık. Çözüm yolları nelerdir, ne yapılırsa faydalı olur. Bu kentte yaşayan herkes biliyor. Ancak bir bakıyorsunuz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en borçlu belediye olurken, yatırım anlamında atılmış tek bir adım yok.

Sanayi, liman, işçi ve emekçi kenti olan vergisel anlamda bütçeye en çok katkı sağlayan kent olan Kocaeli ne yazık ki hak ettiği yatırımları ve Belediyecilik anlayışını göremiyor. Artık buna dur demenin zamanı gelmiştir” dedi

KEYFİ BELEDİYECİLİK SON BULACAK

Tahsin Tarhan, “Merkezi yönetimdeki keyfilik ve hesap vermeme anlayışı ne yazık ki belediyecilik anlayışına da sıçramış durumda. Baktığınız zaman Kocaeli’de ki belediyelerinin birçoğunun 5 sene öncesinden verdiği seçim vaadleri, yatırım sözleri var. Ancak birçoğu yapılmamış yine de Belediyelerin bütçesi inanılmaz şekilde borçlanmış. Nereye borçlanıldı, vatandaşın parası nereye gitti diye soruyorsunuz ne yazık ki muhatap bulamıyorsunuz. Keyfi belediyecilik anlayışı son bulacak, şeffaf, hesap verebilir yerel yönetim anlayışı egemen olacak” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL