Manşetler Politika Surmanset

Çayırova Ak Parti Başkanı Kılıç: “Aday Değilim!”

AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer KIılıç “Eylül ayında yapılacak olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağım” dedi. Kılıç sebebiyle ilgili olarak “3 yıldır yoğun bir dönem yaşadım. Bir ilçe başkanının..

Çayırova Ak Parti Başkanı Kılıç: “Aday Değilim!”

AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer KIılıç “Eylül ayında yapılacak olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağım” dedi. Kılıç sebebiyle ilgili olarak “3 yıldır yoğun bir dönem yaşadım. Bir ilçe başkanının 30 yılda göremeyecaeği şeyleri ben başkanlık yaptığım dönemde gördüm. 5 seçim. Bir darbe süreci. Bugünden sonra adaylığını ilan edecek arkadaşlarıma saygılıyım. Yeni dönemde üzerime düşen yardım etmem gereken varsa bu partinin neferi gibi çalışacağım” dedi.

Başkan Kılıç, kongre sürecine kadar görevde kalacağına yarın yapılacak temayülden sonra yeni aday olacak isimlerin belirleneceğini ifade etti. Kılıç, istifasının kendi kararı olduğunu hiç kimsenin baskı, telkin ve önerisi olmadan bu kararı aldığını belirtirken “artık çocuklarımla daha çok ilgileneceğim” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL