Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"SOYLU BİZE GELMEK İSTİYOR HERHALDE" | Kocaelide Bugün
Güncel Politika

Kılıçdaroğlu:Bizim kapımız yanar dönerlere kapalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basınla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu,Man Adası’ndaki hesaplara yönelik iddialarını da sürdürdü. “Belgeler gerçek. Bunun için bankaya başvurmaya gerek yok” dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatına yüklendi. Şu ifadeleri kullandı: “Beni..

Kılıçdaroğlu:Bizim kapımız yanar dönerlere kapalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basınla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu,Man Adası’ndaki hesaplara yönelik iddialarını da sürdürdü. “Belgeler gerçek. Bunun için bankaya başvurmaya gerek yok” dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatına yüklendi. Şu ifadeleri kullandı: “Beni asıl üzen sarayın avukatı. Daha belgeleri açıklamadan sahte dedi. Eminim onun avukatlığı sahtedir. O avukatı da baroya şikayet ettik. Suç duyurusunda da bulunacağız. Sonra ‘şirket sattık’ dediler. Hangi şirket? dut yemiş bülbüle döndüler. Ne yerliler ne milliler, gayrı milliler bunlar. Böyle bir rezalet başka ülkelerde çıktığında yetkililer görevlerinden ayrılırlar. Bizde yerlerini sağlamlaştırmak istiyorlar.”

“SOYLU BİZE GELMEK İSTİYOR HERHALDE”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarındaki gerginliği de şöyle yorumladı: “Süleyman Soylu ne iş yapıyor, İçişleri Bakanı mı? Ben İçişleri Bakanı olduğundan emin değilim, mafya ağzıyla konuşan birisi bakanlık yapamaz. Bizim partimize gelmek istiyor herhalde. AK Parti’ye de aynı haraketleri yapmıştı. Ama bizim kapımız yanar dönerlere kapalı.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL