Manşetler Surmanset

Koca: Ne olursa olsun hakkımızı arayacağız

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclis oturumuna damga vuran Kentsel Dönüşüm olayının ardından Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca mahalle sakinlerine ve basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Meclis..

Koca: Ne olursa olsun hakkımızı arayacağız

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclis oturumuna damga vuran Kentsel Dönüşüm olayının ardından Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca mahalle sakinlerine ve basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Meclis oturumunun ertelenmesinin ardından mahalle sakinleri içerisinde seçilen temsilciler ile bir araya gelen meclis üyeleri, konunun tekrardan masaya yatırılacağı ve önümüzde ki günlerde bir çözüme kavuşacağını konusunda bilgi aktardılar. Yapılan özel toplantının ardından açıklama yapan Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca: “Zor şartlar altında bugün hakkımızı aramak için buraya geldik. Ama ne yazık ki sizlerinde gördüğü gibi konu ile alakalı muhatabımız olan Belediye Başkanı Şevki Demirci burada yoktu. 1 haftadır konunun buraya gelmemesi için bir çok yetkili ile telefon trafiği yaptım ama aldığım cevap hiç olumlu olmadı. Hatta bu işten kimse zarar görmez ama siz üzülürsünüz dediler. Ben bugüne kadar hakkımızı ararken kimsenin lafına sözüne boyun eğmedim. Sizlerde hep arkamda oldunuz. Ama belediye başkanının burada olmaması ve iktidar partisinin temsilcilerinin bizleri muhatap almamaları durumu bu noktaya getirdi. Bugün bu meclis oturumunu ertelediler ama umudumuzu koruyoruz. Diğer meclis oturumunda bir önerge ile sorununun çözümü için mücadele etmeye devam edeceğiz. Umarız lehimize bir sonuç çıkarsa çıkmazsa da hakkımızı sonuna kadar aramaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL