Genel Güncel İzmit Manşetler

Kiralık otobüslerin satın alınması için görüşmelere başlandı

İzmit Belediyesi, kiralık otobüslerin satın alınması için görüşmelere başladı İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, kiralık olan belediye otobüslerinin satın alınmasına ilişkin Sakarya’ya giderek Otokar Kamu Kanalı Satış Müdürü Yekta..

Kiralık otobüslerin satın alınması için görüşmelere başlandı

İzmit Belediyesi, kiralık otobüslerin satın alınması için görüşmelere başladı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, kiralık olan belediye otobüslerinin satın alınmasına ilişkin Sakarya’ya giderek Otokar Kamu Kanalı Satış Müdürü Yekta Doğan ile görüştü

İzmit Belediyesi, satın alma süreci tamamlan 59 hizmet aracından 29’u kamyonet 20’si de hafif ticari olmak üzere 49 tanesini teslim alırken kalan araçların da alım sürecine devam ediyor. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Ahmet Doğan, kiralık olarak kullanılan otobüslerin satın alınması doğrultusunda Sakarya’ya gitti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Otokar Kamu Kanalı Satış Müdürü Yekta Doğan ile bir araya gelen ikili, kiralık otobüslerin satın alınarak kamuya kazandırılması adına görüşme gerçekleştirdi. Özmural, “3. etap araçların satın alınmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ziyaretlerimize Sakarya’dan başladık. Araçları satın almamızla birlikte kamu kazanacak” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL