Kitap Fuarı’nda indirimli kitap mutluluğu

Kocaeli Ticaret Odası’nın her yıl Kocaeli Kitap Fuarı’na özel olarak hayata geçirdiği ‘Alışveriş Senden Kitabın Benden Kampanyası’ devam ediyor. Kampanyaya dahil olan işyerlerinden 75 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlar..

Kitap Fuarı’nda indirimli kitap mutluluğu

Kocaeli Ticaret Odası’nın her yıl Kocaeli Kitap Fuarı’na özel olarak hayata geçirdiği ‘Alışveriş Senden Kitabın Benden Kampanyası’ devam ediyor. Kampanyaya dahil olan işyerlerinden 75 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlar kazandıkları indirim kuponlarıyla, 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda indirimli kitabın mutluluğunu yaşıyor

75 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞE İNDİRİM KUPONU

Kocaeli Ticaret Odası’nın organizasyonunda yer aldığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen Kitap Fuarı, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü kapılarını açtı. Her yıl Kocaeli Kitap Fuarı’na özel kampanyalar düzenleyen Kocaeli Ticaret Odası, bu yıl da ‘Alışveriş Senden, Kitabın Benden Kampanyası’nı geniş kesimlere yayarak yeniden başlattı. Kampanyanın ilk yılında binlerce kitabı, kitapseverle buluşturan, geçtiğimiz yıl da kitaba erişmekte güçlük çeken öğrencileri indirimli kuponlarla mutlu eden KOTO, bu yıl 10 TL indirim sağlayan 10 bin adet kupon bastırdı. Kampanyaya dahil olan işyerlerinden 75 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşların sahip olduğu ve dar gelirli öğrencilere de hediye edilen indirimli kitap kuponları, 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda kullanılmaya başlandı.

BAŞKAN BULUT’TAN DAVET

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, ‘Alışveriş Senden, Kitabın Benden Kampanyası’nın hem ticarete hem de vatandaşlara değer kattığını belirterek, kitapseverleri indirimli kitap kazanmaya davet etti. “Kocaeli Ticaret Odası olarak, üyelerimizi fayda üretebilecekleri ve sadece ekonomik değil sosyo-kültürel anlamda da kente daha fazla katkı sunabilecekleri organizasyonlara dahil etmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Bulut, ilginin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Yerel esnafın korunması ve desteklenmesi adına, şubeleşme ile faaliyet yürüten zincir mağazaların kapsam dışı bırakıldığı kampanyada; Kocaeli Vergi Dairelerine vergi ödeyen, KOTO’nun faaliyet bölgesinde ticaret yapan firmalar yer aldı. Kupon vermeye yetkili firmaları vitrinlerinin görünür yerlerine yapıştıracakları görsellerden ve http://koto.org.tr/alisveris-senden-kitabin-yine-koto-dan-hd-5ccaaf8ca255e bağlantısını tıklayarak takip edebilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL