Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset

Kocaeli AFAD İftarı…

Kocaeli AFAD İftarı… Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü çalışanları da Sekapark Otel Tesislerinde hafta içi iftarla bir araya geldi. AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Şube Müdürleri ve diğer..

Kocaeli AFAD İftarı…

Kocaeli AFAD İftarı…

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü çalışanları da Sekapark Otel Tesislerinde hafta içi iftarla bir araya geldi.

AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Şube Müdürleri ve diğer personellerin katıldığı iftarda Ramazan ayının manevi atmosferi birlikte yaşandı.

İftardan sonrası bir konuşma yapan AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Ramazan ayının AFAD ailesi olarak kaynaşma ve dayanışma amaçlı bir araya gelmemize vesile olduğunu, iş ortamı ilişkilerinden soyutlanmış bir muhabbet ortamı çok değerli bulduklarını söyledi. Tekoğul, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazanda tesis edilecek gönül kardeşliğinin tüm dünyevi hasletlerin üzerinde olduğuna inanıyoruz. Son 10 gündür İlimizin 10 ilçesinde yaklaşık 700 den fazla vatandaşımızın etkilendiği sel afeti ve sonrasında gösterdiğiniz gayretli ve özverili çalışma dolayısıyla tüm personelimize teşekkür ediyorum. İlimizin ve ülkemizin böylesi afetlerle tekrar yüzleşmemesi için dua ediyor, Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum. Katılımlarınız için de şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL