Kocaeli AFAD Körfez Bilim Şenliğinde

TÜBİTAK’ın, İlimizdeki üniversiteler de dahil 8 üniversitenin, Kocaeli AFAD da dahil 38 kamu ve özel kuruluşun destekleriyle düzenlenen, Körfez Kaymakamlığı ve Belediye öncülüğünde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmenlik yapan..

Kocaeli AFAD Körfez Bilim Şenliğinde

TÜBİTAK’ın, İlimizdeki üniversiteler de dahil 8 üniversitenin, Kocaeli AFAD da dahil 38 kamu ve özel kuruluşun destekleriyle düzenlenen, Körfez Kaymakamlığı ve Belediye öncülüğünde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmenlik yapan Hatice Yücelen’in proje yürütücülüğünde gerçekleştirilen bilim şenliği Tütünçiftlik Kültür Merkezinde başarıyla tamamlandı.

Uzun süre üzerinde çalışılan ve büyük emek harcanan “Körfez’de Bilime İlk Dokunuş” temalı Körfez Bilim Şenliğinde Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü de 2 gün boyunca stant açarak öğrencilere afet bilinci ve farkındalığı kazandırmaya çalıştı.

AFAD Eğitim Müdürü Selim Biçer başkanlığında eğitim uzmanlarınca öğrencilere afet ekipmanları tanıtıldı ve afet öncesinde yapılması gerekenlerle afet anında izlenecek doğru davranış şekilleri anlatıldı. Enkaz aramada kullanılan dinleme cihazları ve enkaz altı kamera sistemlerinin yoğun ilgiyle karşılandığı bilim şenliğinde, bilimsel atölye çalışmaları, paneller, gösteriler, ödüllü proje yarışmaları da yapıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL