Kocaeli AFAD’dan son yardım tırı uğurlandı

Yardım Tırı İzmir’e Gönderildi 30 Ekim’de İzmir’de yaşanan deprem sonrası Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un teşvik ve talimatları ile başlatılan yardım seferberliğinin son halkası tamamlandı. Ağırlıklı olarak gıda kolisi ve battaniye..

Kocaeli AFAD’dan son yardım tırı uğurlandı

Yardım Tırı İzmir’e Gönderildi

30 Ekim’de İzmir’de yaşanan deprem sonrası Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un teşvik ve talimatları ile başlatılan yardım seferberliğinin son halkası tamamlandı.

Ağırlıklı olarak gıda kolisi ve battaniye içeriğiyle toplanan yardımlar, 9. ve son tır ile Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünden İl Müdürü Salim Tekoğul tarafından uğurlandı.

Yardım sefeberliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlıkları, İlçe Belediyeleri ve Müftülükler aktif şekilde yer aldı. Vatandaşlarımızın da büyük ilgi gösterdiği yardım organizasyonunda 9 tır ve 2 kamyonla toplanan yardımlar bölgeye gönderilmiş oldu.

İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları da yardım toplama ve paketleme konusunda yaptığı aktif çalışma ile kısa sürede bölgeye ulaştırılan yardımlar, TAMP kapsamında ayni bağış depo yönetimi çalışma grubunun ana çözüm ortağı olan İzmir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının İzmir Kültür Parktaki lojistik merkezine teslim edildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL