Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaeli afetlere hazırlanıyor | Kocaelide Bugün

Kocaeli afetlere hazırlanıyor

Kocaeli afetlere hazırlanıyor, geleceğe umutla bakıyor!   Kocaeli Kent Konseyi’nin Yerel Destek Programı (YEDEP) kapsamında, Kocaeli Ticaret Odası Eğitim Vakfı (KOTEV), Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Lisesi Mezunlar Derneği..

Kocaeli afetlere hazırlanıyor

Kocaeli afetlere hazırlanıyor, geleceğe umutla bakıyor!

 

Kocaeli Kent Konseyi’nin Yerel Destek Programı (YEDEP) kapsamında, Kocaeli Ticaret Odası Eğitim Vakfı (KOTEV), Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Lisesi Mezunlar Derneği ve Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği işbirliği ile hayata geçirilen “Afet Farkındalığı ile Geleceğe Umutla Bakıyoruz” projesi ‘Afet Farkındalığı Bilgilendirme Semineri’ ile başladı.

HAYAT KURTARAN BİLGİLER

KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda düzenlenen seminerde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM) Personeli Murat Aydoğan katılımcılara, afet öncesi ev ve işyerlerinde yapılması gereken hazırlıklar, afet sırasında doğru davranış şekilleri, afet sonrası ilk anların önemi gibi konularda detaylı ve uygulamalı bilgiler verdi. “Afet Farkındalığı ile Geleceğe Umutla Bakıyoruz Projesi” saha anket çalışmaları, eğitimler, danışmanlık hizmeti verilmesi, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik gözlükleri ile doğal afet simülasyonu uygulanması ile devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL