Kocaeli aynı heyecanla!

 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı gerçekleştirildi. Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker,..

Kocaeli aynı heyecanla!
 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı gerçekleştirildi.
Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Emine Zeybek ve Lütfü Türkkan,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak,  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları,  İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İlçe Belediye Başkanları,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları,  sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy konuştu.
Vali Aksoy  herkesi sevgi ve saygıyla selamlayarak emeği geçenlere teşekkür etti.
81 ilden gelen 251 hafız, 15 Temmuz’un 2. sene-i devriyesinde şehit ve gazilerimiz için okudukları Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şehitler Köprüsünden Canlı bağlantı ile  Meydanlarda nöbet tutan bütün halka seslendi.
Cumhurbaşkanının konuşmalarının ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan  okunan hatimlerin  dualarını yaptı.
Okunan duaların ardından Vali ve protokol üyelerinin sahneye çıkarak bayraklarla halkı selamlaması alanda bulunan vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL