Kocaeli- Bangladeş arasında kardeşlik ve ticaret köprüsü

Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam’ı ağırlayan KOTO Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, “Kocaeli ile Bangladeş arasında daha fazla ekonomik işbirliği sağlamak için Kocaeli Ticaret Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız”..

Kocaeli- Bangladeş arasında kardeşlik ve ticaret köprüsü

Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam’ı ağırlayan KOTO Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, “Kocaeli ile Bangladeş arasında daha fazla ekonomik işbirliği sağlamak için Kocaeli Ticaret Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi

Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, Kocaeli Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Yusuf Erenkaya, Mehmet Akif Şen, Meclis Üyesi İbrahim Atalay tarafından ağırlanan Başkonsolos Islam, ülkenin ticari hacmi ve iş fırsatları üstüne bilgilendirmede bulunarak Kocaelili iş insanlarını Bangaldeş’e yatırıma davet etti.

‘DAHA FAZLA EKONOMİK İŞBİRLİĞİ’

Türkiye ve Bangladeş’in yıllar önceye dayanan kültürel yakınlıklarına ve dostluklarına vurgu yapan Başkan Yardımcısı Gezer, bu ilişkilerin ticarete daha fazla yansımasının her ülkenin de menfaatine olduğunu söyledi. Türk ve Bangladeş iş insanlarının fırsatlar çerçevesinde buluşması için düzenlenecek organizasyonlara ev sahipliği yapabileceklerini ifade eden Gezer, “Kocaeli ile Bangladeş arasında daha fazla ekonomik işbirliği sağlamak için Kocaeli Ticaret Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL