Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Kocaeli Barosu’nun Genel Kuruluna katıldı

Hürriyet, Kocaeli Barosu’nun kongresine katıldı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üyesi olduğu Kocaeli Barosu’nun 36’ıncı Olağan Genel Kurulu’na katıldı Kocaeli Barosu’nun 36’ncı Olağan Genel Kurulu, Kocaeli Ticaret Odası..

Kocaeli Barosu’nun Genel Kuruluna katıldı

Hürriyet, Kocaeli Barosu’nun kongresine katıldı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üyesi olduğu Kocaeli Barosu’nun 36’ıncı Olağan Genel Kurulu’na katıldı

Kocaeli Barosu’nun 36’ncı Olağan Genel Kurulu, Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye, aynı zamanda Kocaeli Barosu üyesi olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’te katıldı. Kocaeli Ticaret Odası’na günün erken saatlerinde giderek hazirun listesine imza atan Başkan Hürriyet, kongreyi yeniden aday olan mevcut Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir ile birlikte takip etti.

CANDEMİR TEK ADAY

Mevcut Başkan Bahar Gültekin Candemir’in tek aday olduğu genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Genel kurula Başkan Bahar Gültekin Candemir’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda avukatta katıldı. Kongrenin ilk günü konuşmalar ve raporların sunulmasıyla geçilirken, Candemir ve yönetimi ibra edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL