Genel Güncel Kültür Sanat Manşetler

Kocaeli Beyazay TAKSİM Saldırısını Yerinde Kınadı

TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ KOCAELİ ŞUBESİ TAKSİM’DEKİ TERÖR SALDIRISINI SALDIRI YERİNDE KINADI Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi, Taksim’deki terör saldırısını olay yerinde yaptığı basın açıklaması ile kınadı. Şube Başkanı Furkan Uğur..

Kocaeli Beyazay TAKSİM Saldırısını Yerinde Kınadı

TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ KOCAELİ ŞUBESİ

TAKSİM’DEKİ TERÖR SALDIRISINI SALDIRI YERİNDE KINADI

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi, Taksim’deki terör saldırısını olay yerinde yaptığı basın açıklaması ile kınadı. Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti, “Engelli olsak dahi vatan için gerekirse canımızı vermeye hazırız” dedi. Eşitti açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Biz engelliler olarak, haykırıyoruz.

Ve diyoruz ki, herkes duysun ve bilsin ki bu aziz millet, kim elinden ne geliyorsa ne yaparsa yapsın asla bölünmeyecektir. Asla parçalanmayacaktır, asla ayrılmayacaktır.

Bu elim olayda yaşanan hadisede hayatını kaybedenlere engelli vatandaşlar olarak rahmet diliyoruz. Ve biliyoruz ki savaşlarda, terör olaylarında insanlar engelli kalmakta. Hayatlar etkilenmekte, acılar yaşanmakta. Bu meydandan bir kez daha haykırıyoruz.

Engelliler olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Bir kez daha söylüyorum ki Cenab-ı Hak bu milletin, bu devletin önünde her kim ne plan yapıyorsa onların planlarını boşa düşürsün.

Ve bizler bir kez daha buradan söylüyoruz.

Engelli olsakta, gerekirse vatan için canımızı vermeye hazırız.”

Başkan Furkan Uğur Eşitti ve beraberindeki dernek üyeleri Taksim’deki açıklamanın ardından İstanbul Tarihi Yarımada’da; Sultanahmet ve Ayasoyfa meydan ve camiileri ile civarında gezinti gerçekleştirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL