Kocaeli; bir çok alanda turizm potansiyeli olan bir kent

Turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan..

Kocaeli; bir çok alanda turizm potansiyeli olan bir kent
Turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve beraberindeki komite, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulunup, rozet taktılar.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan,Vali Aksoy’a turizm alanındaki destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, Turizm haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Turizm ülkelerin kalkınması ve bölgelerin gelişmesine önemli katkılar sunan bir sektör. Kocaeli sanayi kimliğiyle öne çıkmış olmakla birlikte turizm sektöründe çok önemli potansiyelleri olan bir il. Bu potansiyeli harekete geçirmek için Valiliğimiz başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşumuzla işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Turizmden daha fazla pay almak, bölgenin turizm değerlerini tanıtmak adına geçmişte yapılan, bugün yapılmakta olan ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan birçok çalışma var. Kocaeli’nin turizmden hak ettiği payı almasını temenni ediyoruz. Kocaeli; Özellikle kış sporlarından deniz turizmine kadar, kültürel değerlerden, doğa turizmine kadar birçok alanda potansiyelleri bulunuyor.  Turizmden daha çok pay alabilmek adına Doğu Marmara Kalkınma Ajansımız koordinasyonunda birçok fuara katılım sağlamaya gayret ediyoruz”  diyen  Vali,  haftanın başarılı, yararlı ve anlamlı sonuçlar getirmesini dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL