Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Kocaeli “DEĞİŞTİR” dedi

Katılımın yoğun olduğu alanda; ‘Bilge Başkan, Temel Başkan’ ve ‘Seninleyiz Bilge Başkan, Temel Başkan’ sloganları atıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu İzmit Perşembe pazarı alanında Kocaeli..

Kocaeli “DEĞİŞTİR” dedi

Katılımın yoğun olduğu alanda; ‘Bilge Başkan, Temel Başkan’ ve ‘Seninleyiz Bilge Başkan, Temel Başkan’ sloganları atıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu İzmit Perşembe pazarı alanında Kocaeli halkı ile buluştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen miting öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Meydan saatler öncesinde araç parkına kapatılırken alanın etrafı demir tellerle çevrildi. Tek bir giriş noktasının olduğu alanda partililer alana girişte tek tek arandı.

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun fotoğraflarıyla donatılan alanda yer alan büyük tabelada ‘Değiştir’ sloganıyla birlikte Saadet Partisi’nin 13 milletvekili adayının fotoğrafları yer aldı.

Sosyal medya üzerinden  canlı olarak yayımlanan mitinge;Prof. Dr. Emre Bağce,CHP Kocaeli İl Örgütü ve İYİ Parti İl Teşkilatı, SP mitingine katılarak ittifak yaptıkları SP’ye destek verdiler. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve CHP’li partililer, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ve yöneticiler Temel Karamollaoğlu’na alandan destek verdiler.

KİMSENİN SEVİYESİNE DÜŞMEYECEĞİM

Coşkulu kalabalığa seslenen Saadet Lideri Karamollaoğlu, “Burada ki, katılan her kardeşime mitingimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek halkı selamladı. Ülke olarak 24 Haziran’da seçime gittiğimizi hatırlatan Karamollaoğlu, “Bir seçime gidiyoruz. Bu seçimin adalet üzerinde yürütülmesi gerekiyor. Aslında bir projenin bir politikanın elbette eksikleri de olabilir. İşte bu yüzden eleştirirken, dost ve samimi olmalarını dilerim. Benim düşüncelerimi okumayan, benimsemeyen kişiler iftira atıyorlar. Ben de bundan böyle 24 Haziran’a kadar bana hakaret edenlere bakmadan onları dinlemeden onların seviyesine düşmeden yoluma devam edeceğim” şeklinde konuştu.

FARKLI DÜŞÜNCEDEN TÜM GENÇLERİ SAADET KUCAKLAYACAK

Hükümetin gençlere değer vermediğini ifade eden Saadet Lideri, “Hükümet Sağına bakıyor inşaat soluna bakıyor ihale görüyor. Gençlerin yetişmesinden hiçbir rolü oynamıyor. Günümüzde gençlerin en çok isteği kucaklaşmadır. Farklı görüşten gençleri yani benim gibi düşünmeyen kardeşlerimi aynı masa etrafında toplayacak olan bir tek Saadet Partisidir” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL