Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kartepe’de İncelemeler Yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i Kartepe’de ağırlayarak, devam eden yatırımları tanıttı ve yerlerinde inceleme yaptılar.  Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’de yapılan yatırımları AK..

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kartepe’de İncelemeler Yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i Kartepe’de ağırlayarak, devam eden yatırımları tanıttı ve yerlerinde inceleme yaptılar. 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’de yapılan yatırımları AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte inceledi. İncelemeye AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’a katıldı. İlk durak Köseköy Battı-Çıktı Projesi çalışmaları oldu. Heyet yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Proje tamamlandığında İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul yönü trafiğini transit hale getirecek olan battı çıktı şeklindeki kavşakta, kuzey güney yönlü dönüşler de köprü üzerinden sağlanacak.

NELERİ KAPSIYOR

Proje kapsamında 110 metre kapalı tünel (dal-çık) 500 metre açık kısım yapılacak. Proje anayolu bin 300 metre olarak gerçekleştirilecek. Projede 2 bin 600 metre de kuzey güney yan yolları yapılacak. 1 adet de yaya köprüsünün inşa edileceği projede dere ıslahı ve altyapı uygulamaları da gerçekleştirilecek. Kavşak çalışmasında 35 bin sıcak asfalt, 11 bin metrekare parke, 10 bin 500 metre de bordür kullanılacak.

SONA GELİNDİ

Başkan Üzülmez, Milletvekili Şeker ve İlçe Başkanı Kocaman daha sonra Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasını incelediler. Yeni hizmet binasında gelinen son nokta hakkında Belediye Başkanı Üzülmez bilgi verdi. Son teknoloji ile hizmet verecek olan Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının tabanı 2 bin 205 metre kare, toplamda 11 bin 324 metre kare olacak. Toplamda 104 odanın yer aldığı binada bodrum + 4 kat olarak hizmet verecek. Belediye hizmet binası içerisinde bütün idari birimler yer alacak. Kapalı otopark, yemekhane, meclis grup odaları, 150 kişilik meclis salonu, iki adet ibadethane de bulunacak. Kartepe’de ki yatırımları inceleyen heyet son olarak Kent Meydanı Projesi ana arterlerinden birini oluşturacak olan ve yapımı devam eden Ataevler Mahallesi köprülü bağlantı yolunu inceledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL