Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB Ekibi Deprem Bölgesinde | Kocaelide Bugün
Afet Eğitim Genel Güncel Manşetler

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB Ekibi Deprem Bölgesinde

Kahramanmaraş’ta peş peşe meydana gelen; Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır Adıyaman,Malatya, İskenderun, Osmaniye başta olmak üzere birçok ilimizde hissedilen elim felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak onlara bir nebze de..

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB Ekibi Deprem Bölgesinde

Kahramanmaraş’ta peş peşe meydana gelen; Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır Adıyaman,Malatya, İskenderun, Osmaniye başta olmak üzere birçok ilimizde hissedilen elim felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak onlara bir nebze de olsa yardım edebilmek için Türkiye’nin birçok yerinden yardım gönderilirken arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere pek çok ilde öğretmenlerden oluşan AKUB ekipleri yola çıktı. Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görevli öğretmen ve personellerden oluşan Kocaeli MEB AKUB ekibi 17 kişiyle bugün Hatay Samandağ’a doğru yola çıkmıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL