Genel Güncel Manşetler Politika

Kocaeli Türk Ocakları’ndan Afrin Açıklaması

Türk Ocakları kocaeli şubesi yönetim kurulu adına Şube Başkanı Yücel Alpay Demir basın açıklaması yaptı. Demir’in açıklaması: YÜCE TÜRK MİLLETİ Özellikle son 20 yılda küresel terör bahanesiyle Aziz Türk Milletini..

Kocaeli Türk Ocakları’ndan Afrin Açıklaması

Türk Ocakları kocaeli şubesi yönetim kurulu adına Şube Başkanı Yücel Alpay Demir basın açıklaması yaptı.

Demir’in açıklaması:

YÜCE TÜRK MİLLETİ
Özellikle son 20 yılda küresel terör bahanesiyle Aziz Türk Milletini ve Devletimizi hedef alan, bugün bize  sivil hassasiyet mavalı okuyan “sözde insan hakları  savunucusu” bölücü  terör örgütlerinin finansörü-koordinatörü! Amerika Birleşik Devletleri ve avanelerinin , Afganistan, Irak, Suriye ve Filistin başta olmak üzere İslam coğrafyasının pek çok yerinde milyonlarca Müslüman sivilin kadın çocuk demeden kanını döktüğü, yerlerinden yurdundan ettiği; canına, namusuna, emeğine ve organlarına varıncaya kadar sömürdüğü dünya kamuoyunca aşikardır.

Esas hedefleri siyonist emelleri doğrultusunda 1814’ten günümüze Şark Meselesi adıyla sahneye koydukları oyun çerçevesinde  İSLAM Dinini Hicaz’da bölgesel bir din haline getirmek, artan Türk ve Müslüman nüfusunu azaltmak, ve bu coğrafyadaki yer altı ve yer üstü zenginlikleri kullanmak olan bu alçak ve hain plan yeni dünya düzeni adıyla devam etmektedir.

ANCAK! BİLİNMELİDİR Kİ…
Mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegane  temellerini tamamen ortadan kaldırmayı hedefleyen bu oyun ve kurulan yeni tuzaklar Aziz Türk Milleti tarafından, dün Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, 15 Temmuz’ da nasıl bozulduysa yine bozulacaktır.

Fırat Kalkanıyla başlayıp, Afrin ile devam eden Zeytindalı harekatımız özellikle Batı ve onların terör uzantılarının bölgemiz, sınırlarımız ve ülkemiz üzerinde ki hain emelleri tamamen yok edilip, Münbiç’ten Rakka’ya ve İnşallah Musul ve Kerkük’e kadar uzanacak,  terörden temizlenen topraklar göçebe konumunda ki gerçek sahiplerine teslim edilerek Misak-ı Milli sınırlarının güvenliği yeniden tesis edilecektir.

Ok yaydan çıkmıştır, Büyük Türk Devleti ve Şanlı Türk Ordusu tüm şer odaklarına hadlerini bildirmeye  muktedirdir.

Şanlı Türk Ordusunun her adımı yeni bir kızıl elmayı işaret ettiği gibi, attığı her adım! barışın huzurun can ve mal güvenliğinin teminatıdır.

Sivil halka zarar gelmesin diye gösterdiği aşırı hassasiyet sonucu şehit olan Mehmetçiklerimiz, Peygamber efendimizin işaret ettiği güzel ahlak’ın en açık isbatı ve ifadesidir.

AZİZ TÜRK MİLLETİ!
Bu ahval ve şerâit içerisinde Türk İstiklal ve Cumhuriyetinin müdafaa ve muhafazası adına yegâne vazifemiz,  her durumda ve koşulda iç çekişme ve ayrılık gafletine kapılmadan, bütün itikâdi mezhebi ve siyasî farklılıkları bir kenara bırakarak amasız, fakatsız lâkinsiz birlik olmaktır.

Bizler Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde durdukça içimizdeki işbirlikçiler terörist seviciler ve devlet düşmanları açığa çıkacak, Devletimiz de onları yasaların müsaade ettiği en ağır cezalar ile cezalandıracaktır.

Büyük Türk devleti, girdiği ve berbat ettiği her coğrafyada batağa saplanan çırpındıkça bocalayan ABD gibi küresel güçlere bu coğrafyada kendisine rağmen plan yapılamayacağını gösterecek Askeri Güce, Siyasi kararlılığa ve geri adım attıracak kudrete sahiptir.

Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda ki asil kanda mevcuttur.

Bizler Türk Ocakları Kocaeli şube yöneticileri olarak birlik ve beraberliğimizi sekteye uğratacak ordumuzun moralini bozacak, şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak her ifadenin her açıklamanın ve her eylemin karşısında olduğumuzu beyan eder özellikle sorumluluk makamılarında ki herkesi sağduyuya ve Milli hassasiyete davet ederiz.

Varlığımız Türk varlığına armağan olsun, Ne Mutlu Türk’üm diyene.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL