Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaeli Üniversitesi 25. Yılını Kutluyor | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Kocaeli Üniversitesi 25. Yılını Kutluyor

1992 yılında 6 fakülte, 1 meslek yüksekokulu, 3 enstitü ile kurulan Kocaeli Üniversitesi 25 yılda ülkemizin önde gelen bilim ve eğitim merkezlerinden biri oldu. KOÜ’den yapılan açıklamada “Üniversitemizin kuruluşunun 25…

Kocaeli Üniversitesi 25. Yılını Kutluyor

1992 yılında 6 fakülte, 1 meslek yüksekokulu, 3 enstitü ile kurulan Kocaeli Üniversitesi 25 yılda ülkemizin önde gelen bilim ve eğitim merkezlerinden biri oldu.

KOÜ’den yapılan açıklamada “Üniversitemizin kuruluşunun 25. yılını kutladığımız bu günlerde ülkemizin gelişimine ve bilime yaptığımız katkının haklı gururunu yaşıyoruz” denildi. 25.Yıla özel etkinlikler düzenleneceğini belirten KOÜ Yönetimi yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Çeyrek Asırlık Üniversite

Çeyrek asırlık çınar üniversitemizin 25. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Soysal sorumluluk projeleri, bilimsel etkinliklerin yanı sıra, spor, sanat, kültür ve eğlenceyi kapsayan 25. yıl etkinlikleri 1 Aralık 2017 tarihinde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak açılış töreni ile başlayacak ve yıl boyu sürecek.

Etkinlikler Yıl Boyu Sürecek

Kocaeli Üniversitesi 25. yaşını 1 Aralık’ta gerçekleştireceği etkinlik ile kutlamaya başlayacak. 1 Aralık’ta halk oyunu gösterileri, söyleşiler, konserler ve ödül töreni ile başlayacak 25. yıl kutlamaları yıl boyunca da devam edecek. Çeşitli branşlarda spor turnuvaları, konserler, gösteriler yanı sıra bilimsel faaliyetler, sosyal sorumluluk kapsamında da ilimizde sağlık ve diş taramaları yapılacak.

Türkiye İçin Eğitiyor, Araştırıyor ve Üretiyoruz

Uluslararası çağdaş eğitim sürecine uyumlu, ileri düzeyde eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme etkinliklerini sürdürerek, farklı alanlarda gerçekleştirdiği bilimsel araştırmalar ile bilgiyi üretmeyi, ürettiği bilgi ve teknolojinin aktarımı ile kullanımını sağlamayı amaç edinen Kocaeli Üniversitesi; 18 Fakülte, 2 Yüksekokul, 21 Meslek Yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuvarı ve 81.000’in üzerinde öğrencisi ile her sene ülkemize yetişmiş bireyler kazandıran dev bir eğitim kurumu haline geldi.

25 yıldır Türkiye için eğiten, araştıran ve üreten Kocaeli Üniversitesi, çok sayıda ulusal ve uluslararası proje, buluş, araştırma ve yeniliklere imza attı. Üniversitemiz, bilgi çağına hâkim, bilinir, saygın, öncü, uluslararası kabul görmüş, görünür bir üniversite vizyonuyla yoluna devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL