Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaeli Üniversitesi Bayramlaştı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Kocaeli Üniversitesi Bayramlaştı

Kocaeli Üniversitesi personeli Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonu’nda “Bayramlaşma Töreni” gerçekleştirdi. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör yardımcıları, dekanlar, müdürler, akademisyenler, daire başkanları ile çok sayıda idari personelin..

Kocaeli Üniversitesi Bayramlaştı

Kocaeli Üniversitesi personeli Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonu’nda “Bayramlaşma Töreni” gerçekleştirdi. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör yardımcıları, dekanlar, müdürler, akademisyenler, daire başkanları ile çok sayıda idari personelin katıldığı bayramlaşma töreninde, akademik ve idari personelin tek tek bayramını kutlayan Rektör Prof. Dr. Hülagü, yarından itibaren uzun bir tatil dönemine girileceğini, yola çıkacakların uykusuz ve dinlenmemiş olarak yola çıkmamalarını istedi. Prof. Dr. Hülagü: “Herkese iyi bayramlar diliyorum. Kurban Bayramı’nda yakınlarımızı ziyaret edelim. Büyüklerimizin ellerinden öpelim. Küçüklerimizin de harçlıklarını ihmal etmeyelim. Allah bayramınızı gönlünüzce, güzellikle geçirmeyi, yeni akademik yılda da buluşturmayı nasip etsin” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL