Manşetler Surmanset

Kocaeli Üniversitesi Rektöründen Milli Takım Tepkisi

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörlüğüne Mircea Lucescu’nun getirilmesine olan tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi. Tepkisinin Mircea Lucescu’ya olmadığını belirten Prof. Hülagü Milli..

Kocaeli Üniversitesi Rektöründen Milli Takım Tepkisi

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörlüğüne Mircea Lucescu’nun getirilmesine olan tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi.

Tepkisinin Mircea Lucescu’ya olmadığını belirten Prof. Hülagü Milli Takımda yerli hoca ile çalışılması gerektiğini vurguladı.

“Millitakımınasahipçık neden milli takımda yabancı futbolcu yok.Niye yabancı teknik direktör olsun.Bu yanlıştan TFF_Org lütfen dönün ve  Türkiye’de teknik direktör mü bitti ? Adı milli olan takıma yabancı direktör? TFF bu konuyu tekrar değerlendirmeli bu yanlıştan dönmelidir” şeklinde yaptığı iki ayrı paylaşım ile Milli Takımlar Teknik Direktörlüğüne getirilen Rumen çalıştırıcı Lucescu’nun yanlış tercih olduğunu belirtti. Sosyal medyadan bir çok kişi de Prof. Hülagü’ye destek vererek aynı fikirde olduğunu belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL