Eğitim Genel Güncel Manşetler

Kocaeli Üniversitesi Stratejik Planı Tamamlandı

Kocaeli Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı’nın belirlendiği ‘Kocaeli Üniversitesi Stratejik Plan Toplantısı’ Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün başkanlığında gerçekleştirildi.  Kocaeli Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün yanı..

Kocaeli Üniversitesi Stratejik Planı Tamamlandı

Kocaeli Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı’nın belirlendiği ‘Kocaeli Üniversitesi Stratejik Plan Toplantısı’ Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün başkanlığında gerçekleştirildi. 

Kocaeli Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Ahmet Küçük, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ile dekanlar, müdürler ve daire başkanlarından oluşan Yönlendirme Kurulu ile Düzenleme Kurulu üyeleri katıldı.

 Kocaeli Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı’nın belirlenebilmesi kapsamında, üniversitemizin farklı birimlerinin talepleri doğrultusunda oluşturulan stratejik plan toplantıda okundu. Toplantıda farklılaşma stratejisi bölümü ele alındı. Konum, Başarı Bölgesi, Değer Sunumu ve Temel Yetkinlik tercihleri başlıklarında fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Hülagü yaptığı konuşmada, “Üniversitelerin en önemli sorumluluklarından bir tanesi, insani ve ahlaki değerleri koruyarak kültürel değişimi sağlamaktır. Bu stratejik plan da yeni bir perspektif oluşturma açısından önemli. Planın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 Toplantı sonrası Rektör Hülagü, 2019-2023 Stratejik Plan Hazırlık Çalışmalarında “Danışmanlık Ekibi” olarak sağladıkları katkılardan dolayı Prof. Dr. Hülya Gündüz Çekmecelioğlu, Doç. Dr. Ümit Alnıaçık ve Doç. Dr. A. Cemkut Badem’e teşekkür belgesi takdim etti.

 Stratejik Plan Hazırlık Süreci, Durum Analizi, Geleceğe Bakış, Farklılaşma Stratejisi, Strateji Geliştirme, İzleme ve Değerlendirme bölümlerinden oluşan Kocaeli Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı önümüzdeki süreçte Kalkınma Bakanlığı’na sunulacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL