Güncel Manşetler

Kocaeli Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri başlıyor

Kocaeli Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri başlıyor  Kocaeli Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri 23 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlıyor. İlk mezuniyet töreni 23 Mayıs Pazartesi günü Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksek Okulu’nda saat..

Kocaeli Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri başlıyor
Kocaeli Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri başlıyor
172320_ekran-alintisiBHUHJUHJUHUJH
 Kocaeli Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri 23 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlıyor. İlk mezuniyet töreni 23 Mayıs Pazartesi günü Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksek Okulu’nda saat 16.00’da yapılacak. Son mezuniyet töreni ise 13 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’te Gölcük Meslek Yüksekokul’nda gerçekleştirilecek.

37 AYRI MEZUNİYET TÖRENİ
Bu yıl 37 ayrı mezuniyet töreni düzenlecek. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde bu yıl 2 bin 200 öğrenci mezun olacak. Mühendislik Fakültesi’nin mezuniyet töreni 15 Haziran-16 Haziran tarihlerinde Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ise bin 500 mezun verecek. Bu fakültenin mezuniyet töreni ise 1 Haziran saat 16:00’da Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek.

EN FAZLA MEZUN MÜHENDİSLİK’TE
Bu yıl en fazla mezun veren bölüm 2 bin 200 öğrenci ile Mühendislik Fakültesi olurken, en az mezun verenler ise 50 öğrenci ile Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu, Teknoloji Fakültesi ve Yahya Kaptan Meslek Yüksekokulu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL