Kocaeli Üniversitesinde “Yetkili Sendika”

  EĞİTİM-BİR-SEN KOCAELİ 2 NO’LU ŞUBE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE YİNE YETKİLİ SENDİKA   Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube olarak; 23 Mayıs 2023 tarihinde imzalanan mutabakat metinlerine göre 581 üye sayısı ile en çok üyeye..

Kocaeli Üniversitesinde “Yetkili Sendika”

  EĞİTİM-BİR-SEN KOCAELİ 2 NO’LU ŞUBE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE YİNE YETKİLİ SENDİKA

 

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube olarak; 23 Mayıs 2023 tarihinde imzalanan mutabakat metinlerine göre 581 üye sayısı ile en çok üyeye sahip sendika vasfımızı devam ettirerek, Kocaeli Üniversitesinde hak ve emek mücadelemize yine “Yetkili Sendika” olarak devam edeceğiz.

Kocaeli’de eğitim hizmet kolunda tek üniversite şubesi olmamız, Kocaeli Üniversitesi’nde ise yetkili sendika olmamız nedeniyle, yalnızca üyelerimizin değil, tüm akademik ve idari personelin sosyal, mali ve özlük haklarının korunması ve geliştirilmesiyle birlikte, çalışma alanlarında, çalışma barışının sağlanması için kapsayıcı sendikacılık anlayışı ile mücadelemizi her zamanki kararlılıkla ve gayretle sürdürmekteyiz.

Kocaeli Üniversitesinde görev yapan üyelerimizin desteği ile sendikal faaliyetlerimiz kapsamında tüm kampüslerimizi dolaşarak bütün üyelerimize ulaşmaya, talep ve önerilerini dinlemeye gayret göstermekteyiz. Üyemiz olsun ya da olmasın tüm üniversite çalışanlarının sorunlarını ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerimizi gerek sendikamızın genel merkezine, gerekse üniversite yönetimlerine ileterek, çözüme yönelik süreçleri yakından takip etmekteyiz. Üyelerimizi merkeze alan çalışmalarımızla; süreç, sonuç ve çözüm odaklı sendikal bakış açımızla üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Değerler sendikacılığı anlayışıyla, ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olarak; özlük ve özgürlük mücadelemizle birlikte, her koşulda mazlumun yanında yer almaya, haksızlığa karşı çıkmaya ve bu doğrultuda ülkemiz ve milletimiz adına en iyisini ve en doğrusunu yapmaya çalışacağız.

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube’mizin bugüne kadar olan gelişiminde emeği geçen herkese; yönetim kurulu üyelerimize, ilçe temsilcilerimize ve yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize ve bütün üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL