Güncel Manşetler Teknoloji

Kocaeli’de Amatör Telsizcilik Semineri

Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü “Kesintisiz İletişim Amatör Telsizcilik” konusunda seminer düzenledi. İzmit Fuar içinde yer alan Sivil Toplum Merkezinde halka açık olarak düzenlenen seminere İzci Lideri ve..

Kocaeli’de Amatör Telsizcilik Semineri

Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü “Kesintisiz İletişim Amatör Telsizcilik” konusunda seminer düzenledi.

İzmit Fuar içinde yer alan Sivil Toplum Merkezinde halka açık olarak düzenlenen seminere İzci Lideri ve Amatör Telsizci Hamdullah Yıldız konuşmacı olarak katıldı. Amatör Telsizcilik konusunda genel bilgiler veren Hamdullah Yıldız “Amatör telsizci bir frekans üzerinden veya tekrarlayıcı istasyonlar sayesinde diğer amatörlerle mükemmel ve kesintisiz görüşmeler yapabilir. Uzun mesafeler arasında bilgisayarlar arası iletişim kurabilir. Ayrıca telsiz doğal afet ve diğer beklenmedik olaylar esnasında “afet haberleşmesi” adına büyük önem taşımaktadır.” dedi.

Kulüp Başkanı Mustafa Güngör ise “Kulüp olarak amatör telsizcilik faaliyetine yeni giriş yaptık. Liderlerimizi Amatör Telsizci lisansı almaya yönlendiriyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı daha da geniş kitlelere ulaştırma hedefimiz var.” açıklamasında bulundu.

Program Hamdullah Yıldız’a hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile nihayete erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL