Kocaeli’de bir ilk!

Yetenek taraması son hızıyla sürüyor İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile başlayan Sanat Akademisi Yetenek Taramasının ikinci gününde gençler yeteneklerini sergilemeye devam etti Yalnızca İzmit’in değil Kocaeli’nin..

Kocaeli’de bir ilk!

Yetenek taraması son hızıyla sürüyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile başlayan Sanat Akademisi Yetenek Taramasının ikinci gününde gençler yeteneklerini sergilemeye devam etti

Yalnızca İzmit’in değil Kocaeli’nin de yetenekli gençlerini ortaya çıkarmak isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde Sanat Akademisi Yetenek Taraması son hızıyla devam ediyor. Kocaeli’de gençleri sanatla buluşturan Yetenek Taraması, bugün Belsa Hizmet binası B blok 7. Kat 1 No’lu derslikte gerçekleşti. Yetenek Taramasının 2’nci gününde hünerlerini sergileyen gençler, tarama sonucunda eğitimde fırsat eşitliğini yakalayarak ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın önderliğinde ve alanında uzman kadroyla birlikte Sanat Akademisi’nde eğitim görecek.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR YAĞMURU

Son hızla devam eden Yetenek Taramasında tüm gençlerin ortak cümleleri; Başkan Hürriyet’in bu olanağı açmasına karşılık teşekkür etmek oldu. İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Yetenek Taramasında tüm gençlerde ücretsiz eğitim fırsatının vermiş olduğu mutluluk gözlerden okundu. Güzel sesleri ve çaldıkları enstrümanlarıyla jüri üyelerini etkilemeye devam eden gençlerin ve çocukların aileleri; İzmit Belediyesi’nin sunduğu bu imkân karşılığında minnetlerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL