Kocaeli’de Bugün gazetesinden MARENDER’e ziyaret

Kısa adı MARENDER olan Marmara Engelliler Derneğine gazetemizden iade-i ziyaret. Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten,gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan  Marender’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi. 2011 Yılından bu yana Engelliler..

Kocaeli’de Bugün gazetesinden MARENDER’e ziyaret

Kısa adı MARENDER olan Marmara Engelliler Derneğine gazetemizden iade-i ziyaret.

Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten,gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan  Marender’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

2011 Yılından bu yana Engelliler ve engelli ailelerine, yaşadıkları sıkıntılarda çözümler bulan MARENDER dernek başkanı Memiş Özdemir; “Her birey potansiyel bir engelli adayıdır. Engellilerin toplumdan ayrı düşünülmemesi gerekir” demiştir.

Hemen hemen her konuda ilgi ve alakasını eksik etmeyen Özdemir, geçtiğimiz günlerde engelli ve engelli ailelerinin kullandıkları araçlarıyla yaşadıkları park sorununa değindi;

“Engelli park alanlarına araçlarını park eden engelli araçlarından ücret isteniyor. Bu ücret yasal olmadığını belirtmemize rağmen ısrarla bu ücret talep ediliyor” demiştir.

Engelli park alanları neden kaldırıldı?

Çayırova Fatih Caddesindeki park alanlarında tanımlı 2 adet yerinin olduğunu belirten Özdemir, bu yerlerin engellilerin özellikle ücret ödeme sorunundan sonraki son durumunda kaldırılarak normal park alanı haline getirilme sebebi nedir demiştir.

Fatih Caddesindeki bu sorunla ilgili başkan Özdemir’in yetkililerle yaptığı görüşmeler sonucunda nisan ayında yapılacak düzenlemeyle çözüme kavuşturulacağının da sevinerek altını çizmek isteriz.

Biz her zaman karşılık beklemeden yardım etmeye çalışıyoruz,

Başkan Özdemir; “özellikle üyelerimizle düzenli toplantılar yaparak ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalar yapıyoruz. Bu yapılan çalışmalardan her hangi bir beklentimiz yok ve olamaz” demiştir.

Marmara Engelliler Derneği olarak hafta içi her gün dernek merkezlerinin açık olduğunu belirtmiştir.

Gazetemizi yakından takip ettiklerini belirten Özdemir, gazetemize yayın hayatında başarılar dilemiştir.

Karşılıklı sohbet eşliğinde geçen görüşme sonrasında gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten Kocaeli’de Bugün ailesi adına Marender başkanı Memiş Özdemir e çalışmalarında başarılar dilemiştir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL