Kocaeli’de ‘Muhtarlar gününü’ kutladılar

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Kocaeli İli Şebeke Operasyon Yöneticisi Çınar Aslan, Şebeke Operasyon Görevlisi Davut Bostancı Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş’ı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla makamında..

Kocaeli’de ‘Muhtarlar gününü’ kutladılar

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Kocaeli İli Şebeke Operasyon Yöneticisi Çınar Aslan, Şebeke Operasyon Görevlisi Davut Bostancı Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş’ı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla makamında ziyaret ederek, Kocaeli’deki tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladıklarını bildirdiler.

SEDAŞ’IN PAYDAŞLARI

Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, SEDAŞ’ı temsilen kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Kutlama için yaptığınız bu nezaket dolu ziyaret bizleri onurlandırdı. SEDAŞ yöneticilerinin bugün SMS ile tüm muhtarlarımıza ilettiği mesaj, SEDAŞ İcra Başkanı Sayın Bekir Sami Güven’den aldığımız yazılı tebrik mesajı bizleri çok mutlu etti ve  sevindirdi. Bizleri önemli bir paydaşınız olarak görmeniz ve verdiğiniz değeri gösteren bu nezaketli ve hassas yaklaşımınız ile kutlama mesajlarınıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HER İLÇEDE AYRI KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI

SEDAŞ’ın Kocaeli İli genelinde tüm ilçelerindeki Şebeke Operasyon Bölge Sorumluları her ilçedeki Muhtarlar Dernek Başkanları ile ayrı ayrı nezaket ziyaretlerini yaptılar. Muhtarlar gününü kutlayan SEDAŞ yöneticileri muhtarların talep ve önerilerini de kendilerinden aldılar.

KANDIRA İLÇESİNDE AYRI KUTLAMA 

SEDAŞ Bölge Sorumlusu Mehmet Reşat Karaman’da 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Kandıra Bölgesinde bulunan Muhtarlar Dernek Başkanı Musa Yener ile Mustafa Satılmış’ı  makamlarında ziyaret ettiler. SEDAŞ yöneticileri, Kandıra da tüm muhtarların katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda kutlama sağladılar.

SMS İLE KUTLAMA

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ, faaliyet bölgesinde bulunan ve telefonları VIP hattı olarak SEDAŞ çağrı merkezinde tanımlanan tüm muhtarların cep telefonlarına SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven’in SMS tebrik mesajını göndererek muhtarlar gününü kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL