Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaeli’de Sağlığa Dev Yatırım | Kocaelide Bugün
Güncel

Kocaeli’de Sağlığa Dev Yatırım

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi hastane ek hizmet binası Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı. Geçtiğimiz aylarda revize edilen tek kişilik servis odaları, yenilenen acil..

Kocaeli’de Sağlığa Dev Yatırım

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi hastane ek hizmet binası Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı. Geçtiğimiz aylarda revize edilen tek kişilik servis odaları, yenilenen acil servisi, yemekhanesi, palyatif bakım merkezi açılışlarıyla kendinden söz ettiren Karamürsel Devlet Hastanesi, ek hizmet binasının bitimiyle daha da güç kazanacak.

Hizmet Alanına 3000 Metrekare Eklenecek

19 Kasım 2006 yılında yeni binasında hizmete geçen Karamürsel Devlet Hastanesi’nde, gelişen ve eklenen hizmetler karşısında ihtiyaç duyulan ek bina projesi, verilen uğraşlar neticesinde yatırım planına alındı. Modern mimarisiyle planlanan yeni ek hizmet binası, mevcut hastane binasında yapılacak revizyonlar,  dış cephe mantolama çalışmaları ve iç donanımı ile birlikte, yaklaşık 10 Milyon Türk Lirası ödenekle tamamlanması planlanıyor.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan, yaklaşık 3000 m2 kapalı alanı bulunan Ek Hizmet Binasıyla Karamürsel Devlet Hastanesi; diyaliz ünitesi, doğum ünitesi ve tek kişilik doğum odaları, nitelikli servis odaları ile vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verecek.

Ergüney; Karamürsel İlçemizde Büyük Yol Kat Ettik

Karamürsel Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası yapımı konusunda açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney; “Verdiğimiz uğraşlar neticesinde Sağlık Bakanlığımız tarafından yatırım planlama kapsamına aldırdığımız Karamürsel Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası bölge halkının istek ve talepleri doğrultusunda, hizmet kalitesini ve kapasitesini arttırmak üzere planlandı. Yakın zaman içerisinde açmış olduğumuz 45 yataklı tek kişilik odalarımızın sayısını yeni yapılan ek hizmet binasıyla birlikte 75’e yükselteceğiz. Yenilenen servis ve polikliniklerin kapasitesini arttırarak, daha ferah ortamda hizmet verilmeye devam edilecek. Karamürsel ilçemizde büyük yol kat ederek vatandaşlarımızı memnun edici köklü çalışmalar gerçekleştirdik. Sağlık Bakanlığımız tarafından yatırım planlama kapsamına alınan hastanemizin ilimize ve bölge halkına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Anne Dostu Hastanelere Yenisi Eklenecek

Karamürsel ilçemize yakışır bir mimari ile yapılacak olan ek binada hizmet verecek olan Diyaliz Ünitesi, ferah ve konforlu ortamda modern cihazlarla hizmete devam edecek. Aynı zamanda Anne Dostu kriterlerine uygun olarak planlanan ve ev ortamını aratmayacak şekilde dizayn edilecek olan tek kişilik doğum odaları sayesinde anne adaylarının doğumlarında tercih edecekleri, cazibe sağlık merkezi haline dönüşecek.​

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL