“Kocaeli’de sıkıntı varsa, Türkiye’nin her yerinde sıkıntı vardır”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kocaeli Belediye..

“Kocaeli’de sıkıntı varsa, Türkiye’nin her yerinde sıkıntı vardır”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Demokraside ve ekonomide katettiğimiz mesafe, bizim hem bu günlere gelmemizde hem de hedeflerimize ulaşmamız konusunda çok büyük güvencemizdir. Geçmişte Türkiye’yi çok basit siyaset ve ekonomi oyunlarıyla istedikleri gibi yönlendirenler artık bunu yapamadıklarını gördükleri için gelip bizimle anlaşma yollarını arıyor” dedi.

Kurulduğu günden beri Kocaeli teşkilatı bünyesinde görev yapmış herkese teşekkür ederek bu davaya gönül vermiş olup da hayatını kaybedenleri rahmetle yâd ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Kocaeli’nin yüzlerini güldüreceğine inandıklarını dile getirdi.

“Kocaeli bu seçimlerde de tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğinden yana kullanacaktır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli’nin her alanda olduğu gibi, belediye hizmetlerinde de en iyisine layık olduğunu, AK Parti olarak tek amaçlarının Kocaeli’yi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmen kütüklerinde 504 bin AK Parti üyesinin kaydının bulunmadığının tespit edildiğini belirterek seçmen kaydı bulunmayan, ilk defa oy kullanacak olan ve şehre yeni yerleşen seçmenlere ulaşmaları konusunda teşkilat mensuplarını uyardı.

“Kocaeli demek Türkiye demektir. Şayet Kocaeli’de sıkıntı varsa, Türkiye’nin her yerinde sıkıntı vardır” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli gelişiyorsa, büyüyorsa, üretiyorsa, Türkiye’nin diğer bölgelerinde de işlerin yolunda demek olduğunu belirterek, Kocaeli’nin üretimden gelen gücünü vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL