Kocaelili Gençler Mecliste

Kocaeli Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Sözcüsü Tahsin Tarhan, Kocaeli Üniversitesi Platformu Üyesi 90 Öğrenciyi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. Gençlerle birlikte Meclisi gezen Tahsin Tarhan, ardından CHP Grup toplantısına..

Kocaelili Gençler Mecliste

Kocaeli Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Sözcüsü Tahsin Tarhan, Kocaeli Üniversitesi Platformu Üyesi 90 Öğrenciyi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı.

Gençlerle birlikte Meclisi gezen Tahsin Tarhan, ardından CHP Grup toplantısına katıldı ve 90 Üniversiteli Genç ile birlikte Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

KOCAELİLİ GENÇLER MECLİSTE

Tahsin Tarhan “ Gençlerimiz’in bir çoğu politik olaylara karşı temkinli davranıyor. Ancak bir kısmı da güncel olaylara kayıtsız kalmıyor. Genç mücadele her dönem değerli ve önemli olmuştur. Bugün Kocaeli’den gelen genç üniversiteli kardeşlerimiz birlere onur ve umut verdiler” dedi.

KILIÇDAROĞLU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GENLERİYLE BİRLİKTE

Chp Grup toplantısından sonra Tahsin Tarhan ile birlikte Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşüp tek tek fotoğraf çektiren üniversiteli gençler, Kemal Kılıçdaroğlu’nun sıcak kanlı davranışlarının kendilerini çok etkilediğini dile getiridi.

GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ

Tahsin Tarhan, “Bugün bizi ziyarete gelen Kocaeli Üniversitesi gençlerinin arasında Hukuk okuyan da var piskoloji okuyan da var. Tüm genlerimizin tek düşüncesi üniversite bittikten sonra nasıl iş bulacağı. Gençlerimizin ümidini taze tutmadığımız her an ülkemiz kaybediyor demektir. Geleceğimiz gençliğimizdir. Geleceğimizi bugünden inşa etmek istiyorsak gençliğimize yatırım yapmalı onlara iş sahaları yaratmalıyız” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL