Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaelili Sigorta Acentelerinin Ankara başarısı | Kocaelide Bugün
Ekonomi Genel Güncel Manşetler

Kocaelili Sigorta Acentelerinin Ankara başarısı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Türengül Sigorta- Cemal Türengül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi’ne seçildi 11 yıl önce TOBB, Hazine Müsteşarlığı ve acentelerin TOBB..

Kocaelili Sigorta Acentelerinin Ankara başarısı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Türengül Sigorta- Cemal Türengül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi’ne seçildi

11 yıl önce TOBB, Hazine Müsteşarlığı ve acentelerin TOBB çatısı altında kurduğu ve geçen süre zarfında sektörün gelişmesi noktasında çok önemli katkıları bulunan Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi’nin seçimleri geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Kocaelili delegelerin büyük bir başarıya imza attığı seçimde, 7 Kocaeli il delegesinden 2 isim mecliste temsiliyet hakkı kazandı. Kocaelili acentelerin çalışmalarıyla, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Türengül Sigorta’nın Sahibi Cemal Türengül, 40 il delegesiyle temsil edilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi’ne seçildi.

BAŞKAN BULUT’TAN TEŞEKKÜR

4 yıl süreyle mecliste görev alacak olan Başkan Bulut, “Sektörümüzün geleceği için Türkiye’nin dört bir yanından oy kullanmaya gelen ve bizleri bu göreve layık gören tüm delegelere teşekkür eder, 2022 yılına kadar sürecek çalışmaların mesleğimize, acentelerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dileriz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL