Kocaeli’li yetim çocuklar kırtasiye yardımlarınızı bekliyor

İHH Kocaeli, bu yıl da yüzlerce yetim çocuğun kırtasiye ihtiyacını gidermek için hayırseverlerin desteğini bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu eğitim dönemi öncesinde de ülkemizdeki ve neredeyse dünyanın her yerindeki..

Kocaeli’li yetim çocuklar kırtasiye yardımlarınızı bekliyor

İHH Kocaeli, bu yıl da yüzlerce yetim çocuğun kırtasiye ihtiyacını gidermek için hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Her yıl olduğu gibi bu eğitim dönemi öncesinde de ülkemizdeki ve neredeyse dünyanın her yerindeki öğrenciler için tatlı bir heyecan yaşanıyor. Çocuklarının eğitim dönemine eksiksiz girmeleri için ise aileler alışveriş yerlerinde bu hazırlığı tamamlama telaşındalar.

İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yetim çocuklarımız için her yıl olduğu gibi bu eğitim dönemi öncesinde de kırtasiye yardımı gerçekleştiriyor. İçerisinde okul çantası, defter, kalem, silgi, kalem tıraş, kalem kutusu, boya çeşitleri, cetvel seti ve beslenme çantası vb. eğitim malzemelerinin bulunduğu bedeli 120 TL olan kırtasiye setleri yardım severlerin bağışlarıyla bu yıl da yetim öğrencilere ulaştırılacak.

İHH Kocaeli, il genelinde ilgilendiği yetimlere yönelik başlattığı “kırtasiye yardım kampanyası” kapsamında bağışçılarına çağrıda bulundu. Kampanya metninde: “Okullar açılıyor!
İlimizde ilgilendiğimiz yetimlerimize kırtasiye malzemeleri hediye ederek eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. Sizde bağışlarınızla   kardeşlerimizin yüzünde tebessüme vesile olabilirsiniz.” ifadeleri yer verildi.

1 Kırtasiye Seti 120 TL

İletişim:
☎ 0 262 333 2 334
☎ 0 552 333 2 334

M.Ali Paşa Mah. Köse Sok. No:36 İzmit/Kocaeli

Hesap adı: İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği

Kuveyt Türk IBAN : TR 89 0020 5000 0952 7452 4000 01

Ziraat IBAN: TR 84 0001 0007 2959 8629 5650 01

Banka yoluyla bağışlarınızda açıklama kısmına “KIRTASİYE” yazmayı unutmayınız.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL