Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Kocaeli’nde hemen kriz merkezi oluşturuldu" | Kocaelide Bugün

“Kocaeli’nde hemen kriz merkezi oluşturuldu”

Vali Aksoy, Deprem Sonrasında AFAD Kriz Merkezinde Açıklamalarda Bulundu.   Vali Hüseyin Aksoy, İstanbul Silivri’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili AFAD’da oluşturulan kriz merkezinde..

“Kocaeli’nde hemen kriz merkezi oluşturuldu”

Vali Aksoy, Deprem Sonrasında AFAD Kriz Merkezinde Açıklamalarda Bulundu.

 

Vali Hüseyin Aksoy, İstanbul Silivri’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili AFAD’da oluşturulan kriz merkezinde incelemelerde bulundu.

 

Vali Hüseyin Aksoy’un AFAD Merkezinde gerçekleştirdiği incelemede;  Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Ali Ada, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mehmet Erkoç, Tarım VE Orman  İl Müdürü Nuri Al ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmet Çalışkan katıldı.

 

Kriz merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Valin Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu açıklamalarında; “İstanbul’da yaşanan deprem Kocaeli’nde de belirli noktalarda hissedildi. Kocaeli’nde hemen kriz merkezi oluşturuldu ve bu noktada alınabilecek tedbirler ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Hasar konusuyla ilgili  Valiliğimize ve AFAD’da herhangi bir şey intikal etmiş değildir. İntikal eden noktalar olduğu takdirde, ekiplerimiz hazır ve onlarla ilgili değerlendirmeleri yapacaktır. Şu aşamada Kocaeli’de herhangi bir sorun gözükmemektedir. Bu tür olay olduğunda herkesin sağduyulu bir şekilde davranması  büyük önem taşımaktadır.” diyen Sayın Valimiz herkese geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL