Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Kocaeli’nin İlk Z-Kütüphane’si Derince’de

Hayme Ana Anaokulu’nda  hizmete sunulan Z-Kütüphane’nin açılışı gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 5, Kocaeli’de ise ilk olma özelliğini taşıyan Z-Kütüphane’nin açılışı Derince Hayme Ana Anaokulu’nda gerçekleştirildi. Derince Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete sunulan Z-Kütüphane’nin..

Kocaeli’nin İlk Z-Kütüphane’si Derince’de

Hayme Ana Anaokulu’nda  hizmete sunulan Z-Kütüphane’nin açılışı gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde 5, Kocaeli’de ise ilk olma özelliğini taşıyan Z-Kütüphane’nin açılışı Derince Hayme Ana Anaokulu’nda gerçekleştirildi. Derince Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete sunulan Z-Kütüphane’nin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İl Maarif Müfettişleri Başkanı Şefik Beşli, Hayme Ana Anaokulu Müdürü Zeynep Çağlayan Mert, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

4 Anaokuluna Montessori Sınıfı

Açılış töreninde konuşan Başkan Bulut, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Kocaeli’de bir ilk olan Z-Kütüphanemiz öğrencilerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Bunun yanında ilçemizde yer alan 4 anaokulunda montessori sınıflarımızı da hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamaktır. Okullarımız ne kadar modern ve donanımlı olursa öğrencilerimiz de aynı doğrultuda daha donanımlı ve bilgili yetişir. Bizler bu anlayışla yavrularımız için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL